زمان انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۴ -

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نور:

هدف نهایی انقلاب تمدن نوین اسلامی است

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نور با اشاره به لازمه دولت اسلامی، بیان‌کرد: انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، کشور اسلامی و گام آخر و هدف نهایی تمدن نوین اسلامی است که باید به آن برسیم.

 

هدف نهایی انقلاب تمدن نوین اسلامی است
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سرای نور» حجت‌الاسلام رحمت‌الله حاجی‌زاده در پنجمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان نور با تسلیت رحلت پیامبر (ص)شهادت امام حسن(ع) و شهادت امام رضا(ع) و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان باهنر، رجایی و آیت الله رئیسی اظهارکرد: با توجه به ظرفیت شورای فرهنگ عمومی برای تحقق دولت اسلامی، رهبر معظم انقلاب، فرایند پنجگانه برای انقلاب اسلامی فرمودند که انقلاب اسلامی باید این فرایند را طی کند تا به هدف اصلی از تحقق انقلاب اسلامی دست پیدا کند.وی با اشاره به فرایند و گام‌های تحقق انقلاب اسلامی، افزود: گام اول پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ و گام دوم نظام اسلامی بود که محقق شد اما سومین گام دولت اسلامی است که در مسیر رسیدن به آن هستیم.رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نور با اشاره به لازمه دولت اسلامی، بیان‌کرد: انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، کشور اسلامی و گام آخر و هدف نهایی تمدن نوین اسلامی است که باید به آن برسیم.حاجی زاده با اشاره به تحقق دولت اسلامی عنوان‌کرد: نهادها و ادارات شهرستان کوچک شده دولت هستند که باید به معنای واقعی اسلامی شوند و شورای فرهنگ عمومی این ظرفیت را دارد تا با برنامه‌ریزی، ساختار ادارات و نهادهای اسلامی را تعریف و پیگیری کند تا به هدف نهایی برسیم.وی با اشاره به ضرورت رعایت عفاف و حجاب در ادارات و نهادها در انقلاب و نظام اسلامی، اظهارکرد: سال گذشته طرح امر به معروف در ادارات و نهادهای شهرستان اجرا شد که باید دوباره احیا شود و با توجه به اینکه عفاف و حجاب در قاطبه ادارات شهرستان رعایت می‌شود اما تذکر نیاز داریم و یادآوری و تذکر دستور قرآنی است که علی (ع ) و پیامبر (ص) فرمودند من را موعظه کنید.رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نور با اشاره به اقامه نماز در ادارات، افزود: برخی به این مسئله کم توجه هستند و با پایشی که در ادارات شهرستان انجام شد تعداد ۱۰ اداره در شهرستان نمازخانه ندارند.

امام جمعه شهرستان نور با اشاره به اینکه فرهنگسازی یکی از روش‌هایی است که داشته‌های خود را به جهان معرفی می‌کنیم، بیان‌کرد: شهرستان نور عالمان و شخصیت‌های تراز جامعه اسلامی داریم که در معرفی آن‌ها در جامعه کوتاهی کردیم و اگر بخواهیم فقط برای علمای تراز اول بسیار بزرگ شهرستان هر ۶ ماه یک نکو داشت بگیریم شاید حدود ۱۰ سال طول بکشد تا این علما را معرفی کنیم.

حاجی‌زاده با اشاره به نکوداشت شیخ عبدالنبی نوری از شخصیت‌های تراز شهرستان نور که از محضر استادان بزرگی بهره بردند و شاگردان بزرگی به جامعه تحویل دادند، افزود: سال آینده همایش علمی ملاعلی نوری از علمای برجسته که احیاگر فلسفه صدرایی است و در اصفهان دوهزار شاگرد در کلاس درسش حضور داشتند، برگزار می‌شود.

فرهنگ، روح جامعه است

تورج آتش‌فر فرماندار شهرستان نور در جلسه شورای فرهنگی عمومی با اشاره به ضرورت توجه به فرهنگ در جامعه، اظهارکرد: اگر اقتصاد و سیاست جسم جامعه باشد، فرهنگ، روح جامعه است و اگر روح آسیب ببیند جسم هم دچار مشکل می‌شود پس روح نیاز به برنامه‌ریزی دارد.

وی با اشاره به برنامه‌ها و مراسم مذهبی و فرهنگی در شهرستان نور، افزود: گسترش و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در سطح جامعه در کاهش تهاجم فرهنگی بسیار مؤثر است. تورج آتش‌فراز خاطرنشان‌کرد: در جنگ ۱۲ روزه رژیم غاصب اسرائیل خسارت‌های سنگینی بر کشور ما وارد شد اما دشمن در پایان متوجه شکست خود شد که درخواست آتش بس کرد.

نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نور با اشاره به بودجه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان نور که از ۱۰۰ میلیارد به ۱۹۷ میلیارد افزایش یافت، عنوان‌کرد: در هفته دولت پروژه‌های میلیاردی افتتاح می‌شود که ابر پروژه برق در بلده با بیش از ۵۰۰ میلیارد اعتبار بهره‌برداری می‌رسد.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۱ شهریور, ۱۴۰۴

مطالب مرتبط


  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
  • آرشیو